ittes crm

Einstein AI

Eén van de grootste drijvers achter de technologische veranderingen is het inzetten van Big Data.

Wat is Einstein AI?

Eén van de grootste drijvers achter de technologische veranderingen is Big Data. Consumenten zijn zich bewust van deze trend en verwachten dat data wordt ingezet om hun gebruikersbeleving te stroomlijnen. Maar is de data die je verzamelt voldoende om je klanten écht te leren kennen? En om hun volgende stap in de customer journey te voorspellen, voordat ze zelf de keuze hebben gemaakt? Het is mogelijk. Maar hoe pak je dat aan?

De voordelen van Einstein AI

Verken data en ontdek inzichten

Het handmatig analyseren van deze grote hoeveelheid data is daardoor een enorme uitdaging geworden.

Salesforce heeft deze uitdaging aangepakt met einstein analytics: een portfolio van geavanceerde door AI aangedreven analytische apps. Gebruikers kunnen gegevens verkennen en inzichten ontdekken. De oplossing is direct in Salesforce ingebouwd.

Beter, slimmer en persoonlijker

Einstein analytics stelt salesmanagers, servicemedewerkers, marketeers en analisten in staat om met de juiste inzichten de klantinteracties slimmer te maken, gepersonaliseerde diensten aan te bieden en de juiste beslissingen te nemen.

Breng alle data samen

Salesforce is niet voor niets het nummer één crm-systeem ter wereld. Het wordt geleverd met veel gebruiksvriendelijke functies, rapporten en dashboards en stelt je in staat om gegevens op veel manieren te visualiseren. Maar einstein analytics gaat verder: het is niet zomaar een tool, het is een platform. Het haalt niet alleen data uit Salesforce op, maar helpt je ook om externe data uit bronnen als Amazon Redshift, Microsoft Dynamics en Google BigQuery te importeren en analyseren.

Integreer einstein analytics in bestaande toepassingen

Dankzij de eenvoudige integratiemogelijkheden kunnen einstein analytics-dashboards worden geïntegreerd in het volledige Salesforce-platform om medewerkers, klanten en partners toegang te geven tot bruikbare gegevens en nieuwe inzichten.

Gebruikers hoeven niet meer handmatig te schakelen tussen verschillende systemen en oplossingen om de informatie te vinden die ze nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Wil je dashboards toevoegen aan gebruikersrecords? Geen probleem. Of is het nodig dat analytics wordt gedeeld met communities, zodat externe gebruikers apps kunnen bekijken? Ook dat is mogelijk.

Ontketen de kracht van ai

De door AI aangestuurde einstein discovery is je eigen persoonlijke data-analist die 24/7 tot je beschikking staat.

Het helpt je patronen en correlaties te vinden, inzichten te verkrijgen en nauwkeurige voorspellingen te maken. Einstein discovery zet je data om in antwoorden, uitleg en aanbevelingen op een manier die gemakkelijk te begrijpen is door zakelijke gebruikers.

Zo vind jij het antwoord op vragen als ‘waarom is het gebeurd?’ of ‘wat zal er gebeuren als?’ zonder dat je daar zelf ingewikkelde statistische berekeningen voor hoeft te doen.

Einstein discovery analyseert miljoenen datacombinaties in slechts een paar minuten en legt de belangrijkste relaties en trends bloot waarmee je sneller deals sluit, je klantenservice verbetert of de productiviteit verhoogt. Wil je toch toegang tot de statistische analyse? Dan is dat in één klik geregeld.

Onze tevreden klanten

Referenties

Meer leads omzetten in verkopen ? 

CRM

DOC

IT

 

 

 

Sitemap
Onze diensten
Volg ons

© ittesit BE0751.636.865