ittes crm

Field Service

Salesforce Field Service Lightning (FSL) bundelt met software de data binnen uw CRM systeem met de data van de buitendienst.

Wat is Field Service?

Field Service Lightning (FSL) is een add-on op Service Cloud en brengt uw field service management nog een stap verder; fysiek bij uw klant. Veel bedrijven in de huidige markt verliezen veel geld, efficiëntie en klanttevredenheid omdat hun field service management los is gekoppeld van het CRM systeem en er weinig tot geen samenwerking is tussen beide systemen en/of afdelingen.

De voordelen van Field Service

Vlekkeloze integratie in het bestaand systeem

Salesforce FSL bundelt met software de data binnen uw crm systeem met de data van de buitendienst. Hierdoor bundelt u alle krachten tot één. Dit zorgt ervoor dat uw rapporten op één centrale plek staan. Naast het rapporteren van uw field service kunt u ook de data combineren met uw klantenservice om uw management nog verder te optimaliseren. Tevens heeft u hiermee alles op één plek waardoor de ervaring van de klant, maar ook de medewerker zo optimaal mogelijk is. Ook workflows en business processen kunt u hiermee heel gemakkelijk combineren.

Speciaal ontwikkelde app

Salesforce heeft speciale buitendienst software ontwikkeld waarin uw field service (intern of extern) de opdrachten kan inzien en zo eenvoudig management kan uitvoeren op deze opdrachten. Daarnaast bevat het veel features die de klantbeleving en tevredenheid van uw werknemers zal verhogen. Het digitaal ondertekenen van werkbonnen, een integratie met Google Maps en andere navigatiesystemen, maar ook voorraadbeheer, offline modus, barcodescanner, kennisbank etc.

Dispatcher console

Voor een dispatcher is het belangrijk om te weten hoe de buitendienst real time opereert en dit kan eenvoudig met de Dispatcher console en de software binnen Salesforce FSL. Daarbij moet het gemakkelijk zijn om de planning aan te passen, te zien waar files staan en spoedaanvragen te verwerken. U kunt hier geografisch zien waar uw medewerkers zijn. Via een overzicht en via drag-and-drop kunt u heel makkelijk opdrachten inplannen en wijzigen.

Onze tevreden klanten

Referenties

Meer leads omzetten in verkopen ? 

CRM

DOC

IT

 

 

 

Sitemap
Onze diensten
Volg ons

© ittesit BE0751.636.865