ittes crm

Sales Cloud

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele sales proces.

Wat is Sales Cloud?

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele sales proces en u helpt om goed lead management te voeren wat uiteindelijk leidt tot een hogere bedrijfsefficiëntie. Alle klant- en/of prospectgegevens, inclusief de contactmomenten en de verkoopkansen bij dit bedrijf worden geregistreerd. Ook e-mail integratie in de cloud is een sterke feature van Sales Cloud. Zo is alle data op elk device toegankelijk.

De voordelen van Sales Cloud

Krijg inzicht in je klantenrelaties

Met Sales Cloud hebt u een 360° klantbeeld en wordt alle relevante informatie vastgelegd. Alle informatie, contactgegevens, lopende opportuniteiten, offertes, e-mails, etc. worden bijgehouden in een duidelijk overzicht. Zo hebt u alle informatie steeds bij de hand.

Volledige controle over het volledige proces

Dankzij Sales Cloud bent u altijd 100% voorbereid. Dankzij een overzicht van de meest recente informatie over uw klanten en prospecten kan u elk gesprek goed voorbereiden en verhoogt u de klantrelatie. Opportunity Management is namelijk een belangrijke factor voor het verhogen van uw verkoopkansen en vertrouwen bij de klant.

Samenwerken was nog nooit zo plezant

Chatter is het interne communicatiemiddel van Salesforce. Iedere medewerker kan informatie delen over een bepaalde klantenfiche. Medewerkers kunnen elkaar ook taggen in een bericht. Zo kan iedereen binnen de organisatie elkaar up to date houden en gaat er geen informatie verloren.

Bewaar een goed overzicht

Met Sales Cloud heeft u een duidelijk onderscheid tussen leads, prospects en klanten. Door alle data te verzamelen en bij te houden kan je elke fiche up to date houden. Dit resulteert in een betere Lead Management en zorgt uiteindelijk voor kwaliteitsvolle leads.

Integreer Sales Cloud met je mailbox

Sales Cloud kan u integreren met Gmail (G Suite) en Microsoft Outlook. Mail vanuit Sales Cloud naar de leads en klanten of voeg e-mails vanuit Gmail of Microsoft Outlook toe aan uw Salesforce omgeving. Zo blijft elke mail bewaard en kan je deze altijd terugvinden in het verkoopproces. Als Microsoft partner kunnen we uw bedrijf ook ondersteunen in de overstap naar een volledige Microsoft integratie.

Krijg inzichten door een goede rapportage

Dashboards geven in een oogopslag realtime-inzicht in uw bedrijf. Graaf dieper met gedetailleerde rapporten die door iedereen kunnen worden gemaakt. En krijg toegang tot deze rapporten en dashboards vanaf elke locatie.

VAN WEBSITEBEZOEKER NAAR KLANT

Door de bezoeker een contactformulier te laten invullen of wanneer een bezoeker een whitepaper downloadt, krijgt u gegevens van de bezoeker die u kunt gebruiken om de bezoeker te informeren naar uw diensten/producten.

Door gebruik van web-to-lead kunt u de gegevens die een bezoeker achterlaat op uw website toevoegen als lead in Salesforce.

Onze tevreden klanten

Referenties

Meer leads omzetten in verkopen ? 

CRM

DOC

IT

 

 

 

Sitemap
Onze diensten
Volg ons

© ittesit BE0751.636.865