ittes crm

Marketing Cloud

Salesforce maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) waardoor u customer journeys kunt bouwen op basis van data.

Wat is Marketing Cloud?

In de marketing wordt de customer journey van uw merk steeds belangrijker en dan zijn automation oplossingen zeer handig. Met Salesforce Marketing Cloud kunt u marketing via e-mail, mobiel, sociale media, advertenties en internet personaliseren naar behoefte van de klant en/ of prospecten.

Salesforce maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) waardoor u customer journeys kunt bouwen op basis van data. Marketing Cloud is niet alleen te beheren via de desktop, maar ook op uw mobiele telefoon. Overal ter wereld kunt u ook op uw smartphone raadplegen om campagnes te beheren. Zo kunt u de customer journey in kaart brengen en hierop anticiperen met gepersonaliseerde marketingoplossingen.

De voordelen van Marketing Cloud

Journey builder

De journey builder in salesforce marketing cloud is een tool om eenvoudig alle customer journeys en marketingactiviteiten bij te houden in één overzicht. Door gebruik te maken van klantdata (browsegedrag, aankoopgeschiedenis) kunt u op maat gemaakte en gepersonaliseerde marketing campagnes sturen naar uw doelgroep.

Advertising integraal op één plek

Maakt u gebruik van Google-, Facebook-, Instagram- en YouTube advertenties (en nog veel meer)? Met advertising studio kunt u vanaf één platform diverse advertentiecampagnes starten. Meet het bereik en bereken de roi van de campagne en synchroniseer de nieuwe gegevens direct met de juiste klantenfiches.

E-mail campagnes: snel en eenvoudig

Met Email Studio kunt u alle soorten e-mailcampagnes uitvoeren, van eenvoudige marketing e-mails tot persoonlijke berichten. Alles op basis van de data die u in Salesforce Marketing Cloud heeft.

Met Email Studio maakt u met behulp van e-mailsjablonen, ontwikkeld door marketing experts, e-mails met responsive ontwerp, die perfect aansluiten op de klantbeleving ongeacht welk device deze voor zich heeft. Door de dynamische content kunt u de aandacht van uw doelgroep trekken met persoonlijke en realtime content.

Blijf op de hoogte van al je reviews

Met Social Studio kunt u alles volgen wat er over uw merk wordt gezegd. Daarna kunt u contact leggen met uw publiek en posts publiceren. Zowel uw marketing als service afdeling kan op deze manier uw merknaam versterken op sociale media.

Met de rapporten en dashboards, die zowel op mobiel als desktop te zien zijn, ziet u wat trending topics zijn en hier kan uw marketingafdeling op inspelen. Door middel van Machine Learning wordt er bekeken of de berichten op social media over uw bedrijf positief of negatief zijn en krijgen belangrijke, relevante berichten een hogere prioriteit. Vervolgens kan de marketing-, sales- of service afdeling contact opnemen.

Onze tevreden klanten

Referenties

Meer leads omzetten in verkopen ? 

CRM

DOC

IT

 

 

 

Sitemap
Onze diensten
Volg ons

© ittesit BE0751.636.865