ittes crm

Platform

Het Salesforce Platform is een veilige en schaalbare basis voor alle Salesforce-producten en -services.

Wat is het Salesforce Platform?

Het Salesforce Platform is een veilige en schaalbare basis voor alle Salesforce-producten en -services. In deze omgeving match je Salesforce Sales Cloud, Service Cloud en andere clouds en oplossingen met individuele bedrijfsbehoeften en verbind je deze met elk systeem.

Daarnaast profiteer je hiermee ook meteen van een platform voor de ontwikkeling van apps, zodat jouw klanten en werknemers alle voordelen van het Salesforce Platform kunnen benutten voor een geïntegreerde en verbonden ervaring.

De voordelen van het Salesforce Platform

Maak gebruik van mobielvriendelijke mogelijkheden

Implementeer systeemeigen mobiele apps voor je gebruikers. Met Salesforce1 Mobile is alles wat je maakt of aanpast in Platform direct beschikbaar op de Android- of iOS-apparaten van gebruikers.

Veilig vanaf het begin

Salesforce Platform 360 bevat kant-en-klare beveiligingsfuncties die gebruikersauthenticatie aandelen. Zo specificeer je welke individuele of groepen gebruikers een record of veld in de app mogen bekijken, maken, bewerken of verwijderen. Met behulp van profielen, regels voor delen, machtigingen en rol hiërarchieën heb je nauwkeurige controle over hoe gegevens worden gedeeld tussen je gebruikers.

Starten vanaf een leeg canvas

Het Salesforce Platform biedt veel mogelijkheden die je kunt inzetten voor de aanpak van generieke of zeer specifieke use cases. Bouw op een vertrouwd platform, verbind uw gegevens en verhoog de productiviteit met AI.

Ontwerp digitale ervaringen met ingebouwde beveiliging en vertrouwen. Met het Salesforce-platform kunt u ongelijksoortige systemen en gegevensbronnen naadloos integreren met API-geleide services en op gebeurtenissen gebaseerde interacties. Vervolgens kunt u automatiseren met AI om de groei en productiviteit te stimuleren met intelligente antwoorden, uitleg en aanbevelingen.

Met salesforce platform:

  1. Ontwikkel je applicaties met clicks of code

  2. Verkort je de time-to-market voor elke toepassing

  3. Digitaliseer en automatiseer je elk bedrijfsproces

  4. Integreer en maak je verbinding met wat dan ook

Onze tevreden klanten

Referenties

Meer leads omzetten in verkopen ? 

CRM

DOC

IT

 

 

 

Sitemap
Onze diensten
Volg ons

© ittesit BE0751.636.865